Interview familie Posthumus

Minne en Gerrie Posthumus waren al een tijdje op zoek naar een bouwpartner die hun wensen kon vervullen. Ze wilden een woning met een bad- en slaapkamer op de begane grond. Daarnaast hadden ze nóg een lijstje met specifieke wensen. Maar het vinden van het juiste bouwbedrijf viel in praktijk nog niet mee. Waarom uiteindelijk de keuze voor Bouwbedrijf Postma?

Entree met een unieke eigentijdse uitstraling | Bouwbedrijf Postma

De entree van Minne en Gerrie geeft hun huis een unieke eigentijdse uitstraling.


“We wilden onze eigen ideeën en woonwensen verwerken in een mooi en specifiek bij ons passend ontwerp. Het ‘bos met bouwers’ is groot en dus moesten wij een keuze maken tussen de verschillende bouwers. Vaak vielen bouwers terug op hun eigen standaardoplossingen. En daar zat niet de indeling tussen die wij wilden en dus zochten we verder. Bij Postma ging dit gelukkig anders. Zij hadden wél oprecht aandacht voor onze persoonlijke wensen. Ze wilden ons graag helpen en met ons meedenken, dat voelde je meteen”, aldus Minne.

Afspraak maken

Blog artikel | Bouwbedrijf Postma Blog artikel | Bouwbedrijf Postma

Optelsom van factoren

Gerrie vult aan: “Het juiste buikgevoel was voor ons een belangrijke factor. Dat heeft wat ons betreft vooral te maken met vertrouwen. Het is een optelsom van allemaal kleine dingen. Hoe ziet de documentatie eruit? Hoe vriendelijk en meedenkend zijn de mensen aan de telefoon? Hoe zien de bouwplaatsen eruit: is het een rommeltje of is het netjes en schoon? Is het gesprek met de adviseur aangenaam of is het een gladde jongen met een mooi praatje?”

Meteen de sleutel mee

“Bouwbedrijf Postma gaf ons zelfs de sleutel tijdens de bouw”, vertelt Minne. “Ze zeiden ‘als jullie ons vertrouwen door bij ons een woning te laten bouwen, dan beantwoorden we dat vertrouwen graag door jullie meteen bij aanvang van de bouw de sleutel te geven’. Dat is echt uitzonderlijk in de bouwwereld. De meeste bouwers vinden dit lastig en geven vage redenen om het niet te doen...”

"Wederzijds vertrouwen en het juiste buikgevoel" 
Button