UNIA - LEEUWARDEN

Genieten van een gezellige dorpssfeer, midden in de natuur, maar vlakbij hoofdstad Leeuwarden? Dan is buurtschap Unia vast iets voor jou! Naar verwachting komen er eind april/ begin mei 2023 ruim 38 kavels in de verkoop die bestemd zijn voor vrijstaande woningbouw.

UNIA - WEST

Unia-west biedt ruimte aan ongeveer 200 woningen. Hier vind je een variatie aan woningen terug. Er worden vrije kavels, rijwoningen en twee-onder-een kapwoningen gerealiseerd. 

Naast de vele voorzieningen die in de stad Leeuwarden en de omringende dorpen te vinden zijn, kun je vanuit de Zuidlanden gebruik maken van onder andere onderwijs-, zorg-, sport- en buurtvoorzieningen. Tevens vindt je in de naastgelegen buurtschap Techum een supermarkt. Het centrum van Leeuwarden ligt op twintig minuten fietsen. 

UNIA - OOST

Door de aankoop van extra grond in 2019, is er voor Unia meer ruimte ontstaan om te ontwikkelen aan de oostzijde van de Wurdumerfeart. Dit gebied wordt Unia-oost genoemd.

De verwachting is dat er begin 2027 gestart word met de bouw van Unia-oost, waar zo'n 100 tot 150 woningen komen.

Bouwen in Unia Leeuwarden | Bouwbedrijf Postma

BOUWEN VOOR ÉN MET JOU

Heb jij een stuk bouwgrond en wil je hier een huis op laten bouwen? Wij helpen je graag! Zelf een huis bouwen moet namelijk een feest zijn. Daarom begeleiden we je persoonlijk tijdens het gehele bouwtraject en ontzorgen we je van A tot Z.  Ook zorgen we voor de begeleiding tijdens het welstandstraject en lichten we alle plannen toe bij de welstandscommissie. En natuurlijk hoef jij je geen zorgen te maken over de bouwvergunning en alle aansluitingen. Onze belofte: meteen na de oplevering van jouw woning begint het Grote Genieten. Ook bij het kiezen van bouwmaterialen en bijvoorbeeld het sanitair helpen we je graag. Keuzestress? Dat woord komt in ons woordenboek niet voor. Bij aanvang van de bouw krijg je meteen jouw eigen sleutel van de woning. Zo kun je mooi alle vorderingen volgen!  

 
Button