vrijburgh fase 2 - drachten

Je wilt graag wonen middenin de natuur maar ook genieten van de stad? Dan ben je in de nieuwe woonwijk Vrijburgh in Drachten aan het juiste adres!

vrijburgh fase 2

De gemeente Smallingerland verkoopt aan de Boterbloem acht en aan de Weegbree vier kavels. Deze ruime kavels zijn geschikt voor de bouw van een vrijstaande woning! 

De kavelgrootte varieert van 527 m² tot 829 m² en de kavelprijs van €143.156 tot €225.193. Je kunt je nog inschrijven tot en met vrijdag 19 mei om 12:00 uur.

drachten

Drachten is de hoofdplaats van de gemeente Smallingerland. In 2021 telde Drachten ca. 44.870 inwoners en is daarmee de op één na grootste plaats van Friesland! Drachten staat ook bekend om haar vele voorzieningen en de centrale ligging.

Bouwen in Jagerswei Broeksterwâld | Bouwbedrijf Postma

BOUWEN VOOR ÉN MET JOU

Heb jij een stuk bouwgrond en wil je hier een huis op laten bouwen? Wij helpen je graag! Zelf een huis bouwen moet namelijk een feest zijn. Daarom begeleiden we je persoonlijk tijdens het gehele bouwtraject en ontzorgen we je van A tot Z.  Ook zorgen we voor de begeleiding tijdens het welstandstraject en lichten we alle plannen toe bij de welstandscommissie. En natuurlijk hoef jij je geen zorgen te maken over de bouwvergunning en alle aansluitingen. Onze belofte: meteen na de oplevering van jouw woning begint het Grote Genieten. Ook bij het kiezen van bouwmaterialen en bijvoorbeeld het sanitair helpen we je graag. Keuzestress? Dat woord komt in ons woordenboek niet voor. Bij aanvang van de bouw krijg je meteen jouw eigen sleutel van de woning. Zo kun je mooi alle vorderingen volgen!  

 
Button