Veranderingen in woningaanbod

Steeds meer mensen worden zich ervan bewust om duurzamer en energiezuiniger te leven. We hebben per slot van rekening maar één wereld. Woningen gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen en zuinig met energie, dat is de toekomst. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld zonnepanelen en warmtepompen lever je een serieuze bijdrage aan een duurzamer en energiezuiniger leven. Bouwen voor én met jou, dat is de kracht van Bouwbedrijf Postma, al meer dan honderd jaar. Dat is wat wij noemen: het ‘Postma gevoel.’

De back-to-basic-trend

De afgelopen jaren is er een nieuwe trend ontstaan, ‘back to basic’. Steeds vaker wordt er gekozen voor eerlijke, natuurlijk en vooral duurzame materialen. Een eenvoudige hoofdvorm, zoals een schuur, met veel glasopeningen en een bovengemiddelde leefruimte. Optimale vrijheid en volledig aan te passen naar de wensen van de klant. Bouwbedrijf Postma heeft er daarom voor gekozen de woninglijn aan te passen en hiermee in te springen op de hedendaagse wensen en verwachtingen van haar klanten.

Aangenaam, wij zijn Bouwbedrijf Postma

Vakmanschap, betrokkenheid en continuïteit zijn de pijlers die bij Bouwbedrijf Postma vanzelfsprekend zijn. Al ruim een eeuw is Bouwbedrijf Postma specialist in de bouw, verbouw en renovatie van voornamelijk vrijstaande woningen. Een familiebedrijf dat decennia lang met beide benen op de grond is blijven staan en door haar vakmanschap sinds 1902 de tand des tijds heeft doorstaan.

Kwaliteit is onze gewoonte

Vanaf de eerste kennismaking zorgt Bouwbedrijf Postma voor persoonlijk contact met haar klanten. Persoonlijk en direct contact is erg belangrijk, helemaal als het gaat om de bouw of verbouw van een woning, wij snappen dit. Wij zijn betrokken bij je nieuwe woning. Continuïteit zorgt voor vertrouwen, een woning waar zowel de klant als de aannemer trots op kunnen zijn. Kwaliteit is bij Bouwbedrijf Postma geen daad, het is een gewoonte.

Neem contact op

HET NIEUWE WOONMAGAZINE, LAAT JE INSPIREREN!

Elke woning is aan te passen naar jouw eigen individuele wens. Staat jouw droomwoning niet in onze collectie? Ook het bouwen van eigen ontwerpen is een van onze specialismes. Uniek aan Bouwbedrijf Postma is het feit dat wij een eigen magazine uitbrengen, ons Woonmagazine 'HUIS'. Een schitterend magazine waarin alle nieuwbouwwoningen die wij leveren op een heldere en overzichtelijke manier weergegeven staan. Zo kun je rustig ons aanbod bekijken, helemaal gratis! Vraag hier gelijk een exemplaar aan en laat je inspireren!Dames en heren: onze nieuwe website

Net als woontrends veranderen ook de webtrends. Zoals bij woningen en interieurs bepaalde stijlen of kleuren ‘hip en happening’ zijn, zo ook digitaal. Bouwbedrijf Postma is niet voor niets al ruim honderd jaar betrokken bij de klant en gaat mee met de tijd. Wij mogen dan ook vol trots onze nieuwe, eigentijdse website presenteren. Een frisse en kleurrijke website met professionele informatie, afbeeldingen en vormgeving.

Het ‘Postma gevoel’

De website is een flink stuk uitgebreid. Je leest hier wat wij je kunnen bieden op het gebied van bouwen, de wijze waarop wij dit doen en een uitgebreid portfolio. De komende tijd zul je tevens verschillende blogs voorbij zien komen, op de website en de socials. Hier geven we je tips voor jouw interieur, tips over duurzaam wonen en trends op het gebied van woningbouw. Ontdek onze prachtige woningen, ervaringen van klanten en het ‘Postma gevoel’.

 
Button