bouwen in kloosterakker assen

Heb je een kavel gekregen in Kloosterakker Assen? Gefeliciteerd! Bouwbedrijf Postma helpt je graag verder met het bouwen van jouw droomwoning in de Klooster Akker Assen.

De inschrijvingen voor fase 1 en 2 zijn inmiddels gesloten. In begin 2023 verwacht de gemeente de inschrijving voor fase 3 te kunnen starten. Meer informatie hierover kan gevonden worden op de website van de gemeente Assen.

De omgeving

Kloosterakker biedt ruimte aan ongeveer 500 woningen. Het aanbod van woningen is erg divers, de woningen variëren van vrijstaand tot twee-onder-een kapwoningen en rijwoningen. Kloosterakker ligt ook zeer centraal, met de bus ben je in ongeveer 10 minuten in het centrum van Assen. Ook op cultureel gebied heeft Kloosterakker veel te bieden, denk hierbij aan het Drents Museum en verschillende evenementen zoals het TT Festival.


Bouwen voor én met jou

Zelf een huis bouwen moet een feest zijn. Daarom begeleiden we je persoonlijk tijdens het gehele bouwtraject en ontzorgen we je van A tot Z. Wil je bijvoorbeeld dat we eerst asbest- of sloopwerkzaamheden voor je verzorgen? Geen probleem, doen we. Ook zorgen we voor de begeleiding tijdens het welstandstraject en lichten we alle plannen toe bij de schoonheidscommissie. En natuurlijk hoef jij je geen zorgen te maken over de bouwvergunning en alle aansluitingen. Onze belofte: meteen na de oplevering van jouw woning begint het Grote Genieten. Ook bij het kiezen van bouwmaterialen en bijvoorbeeld het sanitair helpen we je graag. Keuzestress? Dat woord komt in ons woordenboek niet voor. Bij aanvang van de bouw krijg je meteen jouw eigen sleutel van de woning. Zo kun je mooi alle vorderingen volgen!


 
Button