Bouwsystemen | Bouwbedrijf Postma

Bouwsystemen

Woningen van Bouwbedrijf Postma worden met veel zorg en vakmanschap gebouwd. Dit zie je aan de hoge kwaliteitsstandaard, maar ook aan het feit dat we bouwen met diverse bouwsystemen. Afhankelijk van het type huis en jouw persoonlijke voorkeur bespreken we graag welke methode het meest geschikt is. Wij adviseren, maar jij mag het zeggen! 

Bouwsysteem 1: Houtskeletbouw

Het meest gevraagde bouwsysteem is de combinatie houtsysteembouw met traditioneel gemetselde buitenmuren. De gemetselde buitenmuren zorgen voor een goede bescherming tegen de invloeden van buitenaf en beperken het onderhoud. Een groot voordeel van dit bouwsysteem is dat het casco geheel fabrieksmatig kan worden gemaakt. Door het prefabriceren van je woning, kan je woning droog en warm worden geproduceerd. Bovendien is er door het prefabriceren een kortere bouwtijd en is het totaalgewicht van de woning lager: dit zorgt voor een besparing op de fundatiekosten zonder concessies te doen aan de constructiesterkte. Bovendien is de isolatiewaarde van dit bouwsysteem erg hoog en dat zorgt weer voor een laag energieverbruik.

Bouwsystemen | Bouwbedrijf Postma

Bouwsysteem 2: Traditionele bouw

Bouwbedrijf Postma kan jouw woning ook bouwen met het traditionele bouwsysteem. Hiervoor maken wij gebruik van kalkzandstenen binnenspouwbladen en binnenwanden, gecombineerd met een volledig betonnen verdiepingsvloer. De elementen van de woning lenen zich uitstekend voor verwerking in de fabriek en zijn gemakkelijk te transporteren naar de bouwplaats. In bouwkwaliteit doet deze methode niet onder voor de houtskeletbouw methode.

Bouwsystemen | Bouwbedrijf Postma
Bouwsystemen | Bouwbedrijf Postma
Bouwsystemen | Bouwbedrijf Postma
 
Button