bouwen in vries zuid

Heb je een kavel gekregen in Vries Zuid? Gefeliciteerd! Bouwbedrijf Postma helpt je graag verder met het bouwen van jouw droomwoning in Vries Zuid.

Eind 2022 is de wijk bouwrijp en kunnen de bouwwerkzaamheden gestart worden. De particuliere bouwkavels worden gefaseerd uitgegeven. De kaveluitgifte wordt verwacht rond medio 2023.

De omgeving

Vries is een dorp wat centraal gelegen is tussen Assen en Groningen. Binnenkort wordt er in Vries Zuid een nieuwe woonwijk gerealiseerd. In totaal zou het om maximaal 75 woningen gaan die in verschillende fases gebouwd gaan worden.  Van de 75 woningen zullen ongeveer 24 hiervan bedoeld zijn als vrije kavels.


Bouwen voor én met jou

Zelf een huis bouwen moet een feest zijn. Daarom begeleiden we je persoonlijk tijdens het gehele bouwtraject en ontzorgen we je van A tot Z. Wil je bijvoorbeeld dat we eerst asbest- of sloopwerkzaamheden voor je verzorgen? Geen probleem, doen we. Ook zorgen we voor de begeleiding tijdens het welstandstraject en lichten we alle plannen toe bij de schoonheidscommissie. En natuurlijk hoef jij je geen zorgen te maken over de bouwvergunning en alle aansluitingen. Onze belofte: meteen na de oplevering van jouw woning begint het Grote Genieten. Ook bij het kiezen van bouwmaterialen en bijvoorbeeld het sanitair helpen we je graag. Keuzestress? Dat woord komt in ons woordenboek niet voor. Bij aanvang van de bouw krijg je meteen jouw eigen sleutel van de woning. Zo kun je mooi alle vorderingen volgen!

 
Button