de westereen - east

Wil je midden in de Fryske Wâlden wonen? Dan is De Westereen - East vast wat voor jou!

het plan

Aan de oostkant van het dorp De Westereen, in het uitbreidingsplan ''De Westereen - East'' geeft de gemeente Dantumadiel in totaal 11 kavels uit, hier zijn 5 kavels geschikt voor vrijstaande woningbouw.

De kavelgrootte varieert van 470 m² tot 590 m² en de kavelprijs van €85.305 tot €107.085. Je kunt je nog inschrijven tot en met woensdag 24 mei om 12:00 uur.

de westereen

Voorheen ook wel Zwaagwesteinde genoemd is een groot dorp met ca. 5100 inwoners. Voor de dagelijkse boodschappen kunnen de inwoners prima in het eigen winkelcentrum terecht.

De Westereen is ooit ontstaan als heidedorp en ligt in de Fryske Walden.. Een gebied wat zich kenmerkt door de vele elzensingels, houtwallen en pingo's.

Bouwen in Jagerswei Broeksterwâld | Bouwbedrijf Postma

BOUWEN VOOR ÉN MET JOU

Heb jij een stuk bouwgrond en wil je hier een huis op laten bouwen? Wij helpen je graag! Zelf een huis bouwen moet namelijk een feest zijn. Daarom begeleiden we je persoonlijk tijdens het gehele bouwtraject en ontzorgen we je van A tot Z.  Ook zorgen we voor de begeleiding tijdens het welstandstraject en lichten we alle plannen toe bij de welstandscommissie. En natuurlijk hoef jij je geen zorgen te maken over de bouwvergunning en alle aansluitingen. Onze belofte: meteen na de oplevering van jouw woning begint het Grote Genieten. Ook bij het kiezen van bouwmaterialen en bijvoorbeeld het sanitair helpen we je graag. Keuzestress? Dat woord komt in ons woordenboek niet voor. Bij aanvang van de bouw krijg je meteen jouw eigen sleutel van de woning. Zo kun je mooi alle vorderingen volgen!  

 
Button