bouwen in broek zuid

Heb je een kavel gekregen in Broek Zuid? Gefeliciteerd! Bouwbedrijf Postma helpt je graag verder met het bouwen van jouw droomwoning in de Broek Zuid.

De voorbereidende werkzaamheden voor de derde fase Broek Zuid zijn van start gegaan. In de tweede helft van 2022 hoopt de gemeente concretere mededelingen te kunnen doen over een uitvoeringsplanning en de daarop volgende kavelverkoop van het derde gedeelte van Broek Zuid.

De omgeving

Open vaarwater, omringd door natuur en alle faciliteiten om je heen die je nodig hebt. Broek Zuid bied dit allemaal. Ook ligt Broek Zuid vlak om de hoek van Joure en ben je binnen 60 minuten in de randstad.  Wegens de verbinding aan het vaarwater is dit de ideale bestemming voor watersportliefhebbers en gezinnen die willen genieten van rust en vrijheid.


Bouwen voor én met jou

Zelf een huis bouwen moet een feest zijn. Daarom begeleiden we je persoonlijk tijdens het gehele bouwtraject en ontzorgen we je van A tot Z. Wil je bijvoorbeeld dat we eerst asbest- of sloopwerkzaamheden voor je verzorgen? Geen probleem, doen we. Ook zorgen we voor de begeleiding tijdens het welstandstraject en lichten we alle plannen toe bij de schoonheidscommissie. En natuurlijk hoef jij je geen zorgen te maken over de bouwvergunning en alle aansluitingen. Onze belofte: meteen na de oplevering van jouw woning begint het Grote Genieten. Ook bij het kiezen van bouwmaterialen en bijvoorbeeld het sanitair helpen we je graag. Keuzestress? Dat woord komt in ons woordenboek niet voor. Bij aanvang van de bouw krijg je meteen jouw eigen sleutel van de woning. Zo kun je mooi alle vorderingen volgen!

 
Button