Jagerswei - broeksterwâld

Lekker leven, genieten en mooi wonen in je eigen (t)huis? In Broeksterwâld kan dat! In het nieuwe plan Jagerswei III zijn 7 bouwkavels beschikbaar die geschikt zijn voor vrijstaande woningbouw. Je kunt genieten van rust en een vrij uitzicht over de landerijen. 

Jagerswei III

Het plan Jagerswei III sluit aan op het recent ontwikkelde plan ''Jagerswei II'' en ligt in het verlengde van de Westerloane en de Skutterwei. De kavelgrootte varieert van 636m² tot 867m² en de kavelprijs van €72.185 tot €86.427.

De stijl van de woning die je hier mag bouwen is erg divers. Kies je voor een stenig of houten karakter? Of kies je voor een frisse combinatie met eventuele accenten in moderne materialen.

Broeksterwâld

Het dorp Broeksterwâld is één van de elf dorpen in de gemeente Dantumadiel. Het dorp is gebouwd op af- en uitgeveende grond. Broek betekent ''moerassig land''. Broeksterwâld heeft ruim voldoende voorzieningen zoals scholen, kinderopvang, winkels, sportvoorzieningen, horeca en openbaar vervoer.

Kortom een klein dorp wat veel te bieden heeft.

Bouwen in Jagerswei Broeksterwâld | Bouwbedrijf Postma

BOUWEN VOOR ÉN MET JOU

Heb jij een stuk bouwgrond en wil je hier een huis op laten bouwen? Wij helpen je graag! Zelf een huis bouwen moet namelijk een feest zijn. Daarom begeleiden we je persoonlijk tijdens het gehele bouwtraject en ontzorgen we je van A tot Z.  Ook zorgen we voor de begeleiding tijdens het welstandstraject en lichten we alle plannen toe bij de welstandscommissie. En natuurlijk hoef jij je geen zorgen te maken over de bouwvergunning en alle aansluitingen. Onze belofte: meteen na de oplevering van jouw woning begint het Grote Genieten. Ook bij het kiezen van bouwmaterialen en bijvoorbeeld het sanitair helpen we je graag. Keuzestress? Dat woord komt in ons woordenboek niet voor. Bij aanvang van de bouw krijg je meteen jouw eigen sleutel van de woning. Zo kun je mooi alle vorderingen volgen!  

 
Button