bouwen in rietwijk ter borch

Heb je een kavel gekregen in Riet Wijk Ter Borch? Gefeliciteerd! Bouwbedrijf Postma helpt je graag verder met het bouwen van jouw droomwoning in de Rietwijk Ter Borch.

De uitgegeven kavels bevinden zich op De Beekjuffer, De Smaragdlibel en De Glanslibel.

De omgeving

De nieuwbouwwijk Ter Borch heeft drie deelwijken: Tuinwijk, Waterwijk en Rietwijk. De laatste deelwijk wordt op dit moment ontwikkeld. Ieder deelgebied is verbonden met de natuur. Zo bepalen de grote tuinen en hagen het beeld van de deelwijk ''Tuinwijk'' en kenmerkt Rietwijk zich door de smalle dijkjes, brede sloten en de rietoevers. De woning liggen hoger dan de tuinen wat een prachtig uitzicht creëert op het water.


Bouwen voor én met jou

Zelf een huis bouwen moet een feest zijn. Daarom begeleiden we je persoonlijk tijdens het gehele bouwtraject en ontzorgen we je van A tot Z. Wil je bijvoorbeeld dat we eerst asbest- of sloopwerkzaamheden voor je verzorgen? Geen probleem, doen we. Ook zorgen we voor de begeleiding tijdens het welstandstraject en lichten we alle plannen toe bij de schoonheidscommissie. En natuurlijk hoef jij je geen zorgen te maken over de bouwvergunning en alle aansluitingen. Onze belofte: meteen na de oplevering van jouw woning begint het Grote Genieten. Ook bij het kiezen van bouwmaterialen en bijvoorbeeld het sanitair helpen we je graag. Keuzestress? Dat woord komt in ons woordenboek niet voor. Bij aanvang van de bouw krijg je meteen jouw eigen sleutel van de woning. Zo kun je mooi alle vorderingen volgen!

 
Button