Veranderingen in woningaanbod

Hoe we je droomwoning samen gaan realiseren? Jij begint met het maken van een lijstje met je eigen specifieke woonwensen. Wij gaan dit vervolgens samen met jou uitwerken tot een vrijblijvend schetsontwerp, inclusief een duidelijke en transparante offerte. Zo kun je rustig alles bekijken en afwegen wat je wel of niet gaat kiezen of veranderen. Bouwbedrijf Postma heeft enorm veel ervaring en komt vaak met een verrassende en efficiënte oplossing passend binnen je budget.

Dat is pas wooncomfort

De Abe is al voorzien van tuindeuren. In de basis heeft Abe bovendien een warmtepomp met vloerverwarming op de begane grond en op de eerste verdieping. De warmtepomp is in de zomer ook als koeling te gebruiken. Over wooncomfort gesproken!

Abe Stijlwoning

Abe heeft talloze mogelijkheden zodat je eigenlijk nooit twee dezelfde woningen ziet. Abe kent vele opties qua grootte en afmeting. Zo kun je de woning verbreden en verlengen al naar gelang de ruimte die je wenst en die jouw gezinssituatie vraagt. De indeling kunnen we optimaal aanpassen aan iedere gewenste situatie.

afstemmen op jouw smaak

Maar ook voor wat betreft de aanbouw zijn er vele opties. Je kunt bijvoorbeeld een bijpassende houten garage bouwen. Of een aangebouwde stenen garage in allerlei afmetingen.  Ook een aangebouwde zijbeuk (T-kap haaks op de woning) is een optie. Hierdoor krijg je beneden en boven extra ruimte voor bijvoorbeeld een inpandige garage of een vijfde slaapkamer. 

Ook is Abe te bouwen met een zogenaamde parallelkap: een aanbouw met kap parallel aan de woning. Op de volgende bladzijden vind je ter inspiratie verschillende mogelijkheden. 

Tenslotte kun je de stijlwoning Abe ook qua uiterlijk en stijl helemaal afstemmen op jouw smaak: zo kun je dus echt je droomwoning realiseren.

Neem contact op

 
Button