Wat zijn de plannen?

Er worden in het nieuwe gedeelte van Alberdaheerd in totaal 46 woningen gebouwd waarvan 34 woningen vrijstaand zijn en 12 woningen half vrijstaand. Met Alberdaheerd II vindt er een definitieve afronding plaats van het plangebied Alberdaheerd. Volgens de planning worden de kavels begin juli 2020 verloot door de gemeente Westerkwartier.

duurzaam bouwen

Vanzelfsprekend worden alle woningen in Alberdaheerd II zeer energiezuinig en gasloos gebouwd. De toekomstige bewoners van dit dorp kunnen daarom ook rekenen op zeer lage energielasten en een natuurlijk comfort. Bouwbedrijf Postma is op dit gebied zeer gespecialiseerd aangezien al onze woningen energieneutraal worden gebouwd. Onze klanten wordt daarom ook altijd een groen thuis beloofd, dit betekent dat al onze klanten kunnen genieten van een duurzame woning die volledig naar wens is ingedeeld.

Bouwbedrijf Postma bouwt graag uw woning in Alberdaheerd II.

Lijkt jou dit nou ook wat? Kijk voor meer informatie op:


Wonen in AlberdaHeerd II

Alberdaheerd II

Wonen in Groenplan AlberdaHeerd II? Dat kan! Op dit groene plangebied wat aansluit op AlberdaHeerd I komen 34 vrije bouwkavels. 

marum - ideaal centraal

Wonen in een landelijke maar een zeer centrale omgeving, dan zit je goed in Marum. Dit dorp is erg geliefd als woonplaats mede door de centrale ligging langs de A7 op de grens met Friesland en Drenthe. Binnen 10 minuten ben je met de auto in Drachten en binnen 15 minuten zit je al in Groningen. Ook zijn de busverbindingen erg goed.

     

Neem contact op

hallo | Bouwbedrijf Postma
Bouwbedrijf Postma in Norg
 
Button