Wat gaan we doen?

Er worden in totaal 13 woningen gebouwd in het nieuwe onderdeel van de groene wijk Oosterveld. Hazelaar bestaat uit 10 twee-onder-één-kap en 3 vrijstaande woningen. De woonoppervlaktes variëren van circa 130 tot wel 154 m² en de perceeloppervlaktes variëren van circa 395 tot 560 m², dit kan al vanaf €350.000 v.o.n.

Wat maakt de wijk oosterveld zo bijzonder?

Het groene landschap bepaalt het karakter van de nieuwbouwwijk Oosterveld. Huidige en toekomstige bewoners van deze mooie wijk wonen namelijk te midden van het karakteristieke Drentse landschap. Vanuit je nieuwe woning is het straks slechts een paar stappen naar de aangrenzende bossen, heidevelden en weilanden. Via de zandpaden in de wijk Oosterveld zie je een prachtige verbinding met de omliggende natuur. Ook is de woonwijk omlijst met houtwallen wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Oosterveld is bovendien ook een zeer kindvriendelijke woonwijk.

Lijkt jou dit nou ook wat? Schrijf je in via de onderstaande link:
Wonen in Norg

Bouwbedrijf postma in norg

Zoek je een duurzame woning in de prachtige groene omgeving van het levendige dorp Norg dan is een woning in het project Hazelaar vast iets voor jou.

project hazelaar

De Hazelaar is een ontwikkeling van De Realisatie in samenwerking met architect Atelier Dutch, BBAW uit Norg en Bouwbedrijf Postma. Woerdesschier wonen ofwel wonderschoon wonen is één ding wat zeker is in de wijk Oosterveld. Wij als Bouwbedrijf Postma weten als geen ander wat duurzaam bouwen is.

     

Neem contact op

hallo | Bouwbedrijf Postma
Bouwbedrijf Postma in Norg
 
Button