Wat zijn de plannen?

Er zijn 12 bovengemiddeld ruime kavels beschikbaar tot wel 1250 m². Hiervan zijn er 2 kavels die prominent aan de rand liggen van het 'schiereiland' tussen de Dokkumer Ee  en het binnenhaventje van StadsDock. Ook mag je zelf bepalen waar de woning op de kavel komt te staan! Kortom 2 prachtige deelgebieden met hun unieke eigen karakter.

Lijkt jou dit nou ook wat?

Dan kun je jezelf aanmelden via de website van StadsDock. Hier kun je direct je voorkeur al vast leggen in welke kavel of bouwnummer je wilt. Ook wordt je op de hoogte gehouden van het laatste nieuws rondom StadsDock en krijg je een inlogcode toegestuurd die leidt naar je eigen persoonlijke pagina zodat je altijd je voorkeuren kunt inzien/wijzigen.

De verkoop is inmiddels van start en je kunt jezelf inschrijven tot woensdag 15 juli 12:00 uur. Voor meer informatie zie de website van StadsDock Dokkum.

Wonen in StadsDock te Dokkum

Bouwbedrijf Postma bouwt graag uw woning in StadsDock Dokkum

Bouwbedrijf postma in stadsdock dokkum

Altijd al willen wonen in een waterrijk gebied? Dan is StadsDock Dokkum wat voor jou! Geniet van allebei de kanten die dit plan te bieden heeft.

Unieke locatie

StadsDock staat bekend om het bijzonder mooi wonen, omdat het zeer dicht gelegen is aan de Dokkumer EE en je bent in nog geen 5 minuten in hartje Dokkum. Ook staat dit plan bekend om haar mooie ruime bouwkavels met grote tuin en eigen aanlegsteiger aan het water.

     

Neem contact op

hallo | Bouwbedrijf Postma
 
Button