Kantoor en verkoop

Onze medewerkers van Bouwbedrijf Postma werken zo veel als mogelijk thuis, onze verkoopadviseurs en klantenbegeleiders blijven vanzelfsprekend voor jou bereikbaar. Wel gaan de gesprekken met onze verkoopadviseurs en klantenbegeleiders anders dan anders, omdat we graag zoveel mogelijk gesprekken telefonisch of via de computer willen houden. Het bezoeken van onze showroom is daarom ook alleen op afspraak mogelijk, ook zijn er geen andere klanten tijdens uw bezoek. Het maximaal aantal bezoekers is tot 2 personen. Op deze wijze is bezoek conform de RIVM richtlijnen goed te handhaven.

In het algemeen geldt het volgende

- Blijf thuis als je verkoudheidsklachten en/of koorts boven de 38 graden hebt
- Geen handen schudden
- Houd 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van elkaar
- Was je handen regelmatig met water en zeep
- Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
- Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct na gebruik weg

Coronavirus

In deze blog gaan we jullie laten zien hoe wij als Bouwbedrijf Postma omgaan met het Coronavirus. De gezondheid van onze medewerkers en onze relaties staan bij Bouwbedrijf Postma vooraan!

samen veilig doorwerken

Bouwend Nederland en Techniek Nederland hebben afspraken gemaakt om samen met de Rijksoverheid, de vakbonden en met onze bouw- en technieksector ons veilig te laten doorwerken in de tijden van het Coronavirus. Het protocol ''Samen Veilig Doorwerken'' is hier het resultaat van. Dit protocol sluit uiteraard aan bij de actuele geldende richtlijnen van het RIVM en de maatregelen van de overheid.

Neem contact op

hallo | Bouwbedrijf Postma

bouwplaats en projecten

Voor de bouwplaats en onze projecten geldt het volgende:

Bouwbedrijf Postma en het Coronavirus
 
Button