gurbe modern

Kijk eens wat je met kleurgebruik en materiaalkeuze kunt doen! Door de fantasierijke combinatie van metselwerk, panelen, vlakke gevelbekleding én een moderne kleurstelling creëer je een ware eyecatcher. Of heb je het liever wat ingetogener? Geen enkel probleem. Gurbe biedt je vrijwel onbeperkte mogelijkheden om te variëren. Ruimte, uitstraling, klasse: Gurbe heeft het allemaal.

gurbe eigentijds

Ze worden vaak als een recente trend beschouwd, maar kubuswoningen zijn al populair sinds de jaren dertig van de vorige eeuw. Het interieur van een kubuswoning blinkt uit in doeltreffendheid. In tegenstelling tot de indeling van traditionele woningen wordt alle ruimte werkelijk benut. Gurbe is dan ook erg in trek bij mensen die het praktische graag met het stijlvolle verenigen. Want je kunt zeggen wat je wilt: Gurbe is altijd en overal nadrukkelijk aanwezig. Inderdaad: in positieve zin.

Gurbe stijlwoning

Hoe tijdloos wil je wonen? Met Gurbe kies je hoe dan ook voor een strakke en moderne woning die ook in de verre toekomst nog geliefd zal zijn. Natuurlijk vanwege het fraaie uiterlijk. Maar zeker ook vanwege de royale binnenruimte van deze kubuswoning.

afstemmen op jouw smaak

Ook Gurbe laat zich graag naar jouw hand zetten. Wil je Gurbe uitbreiden met een derde woonlaag? Geen probleem. Jouw woonwensen zijn doorslaggevend. Gurbe biedt je sowieso in de standaarduitvoering een fraaie aluminium daktrim en tuindeuren. En als je je eigen unieke ideeën wilt inbrengen? Onze adviseurs staan te popelen om met jou samen te werken.

De uitstraling van Gurbe wordt bepaald door de keuze van de materialen: steen, houten geveldelen, onderhoudsarme beplating, noem maar op. De keuze is aan jou. Natuurlijk brengen we je graag op ideeën. Neem even contact op als je verder wilt dromen!

Neem contact op

 
Button