Blog | Bouwbedrijf Postma

Wat is levensloopbestendig wonen?

Met de keuze voor de indeling van je woning kun je deze meteen bij de bouw toekomstbestendig maken. Bijvoorbeeld door een slaap- en badkamer op de begane grond te realiseren. Maar je kunt ook kiezen voor een indeling die je later gemakkelijk kunt aanpassen. Een werkkamer waar je later een slaapkamer van maakt, bijvoorbeeld. In principe is alles mogelijk. Wij denken in elk geval graag met je mee. Van normering op het gebied van rolstoelvriendelijk bouwen tot aan het vooruitdenken qua indelingsmogelijkheden: we hebben de nodige ervaring met levensloopbestendig bouwen.

Levensloopbestendig wonen

Elke dag een ontbijtje op bed met uitzicht over je bloementuin? We laten graag je woonwensen uitkomen. Vandaag al wonen in de toekomst, met een levensloopbestendige woning ben je er volledig klaar voor. Bouwbedrijf Postma heeft gegarandeerd de beste keuze voor jou!

Een indeling die je later gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw levensfase: daarover gaan we graag met je in gesprek. Één ding is zeker: we maken er samen een prachtige toekomstgerichte woning van.

Neem contact op

Blog | Bouwbedrijf Postma
 
Button