Blog | Bouwbedrijf Postma

Hoe zijn we te werk gegaan?

Tijdens de allereerste lockdown is de familie Gerdes met Bouwbedrijf Postma om tafel gegaan om de plannen te bespreken. Aan de hand van de schets met de indelingen die de familie had is Adema Architecten ingeschakeld om het plan verder uit te werken.  

Nadat het plan was uitgetekend zijn we in april 2021 begonnen met de bouw van het logement. Uiteindelijk na een fijne samenwerking van 9 maanden is het logement tot stand gekomen met maar liefst 9 hotelkamers met uitzicht op het Unesco werelderfgoed ''De Waddenzee''. 

Zowel Bouwbedrijf Postma als de familie Gerdes kunnen terugkijken op een fijne samenwerking die een geweldig eindresultaat heeft gebracht, al zeggen we het zelf!

Kijk hieronder naar het eindresultaat van Logement Schierzicht.

Logement schierzicht lauwersoog

Gelegen op een prachtige locatie achter de zeedijk met een uitzicht op het Unesco werelderfgoed ''De Waddenzee'' heeft Bouwbedrijf Postma 9 bijzondere hotelkamers gerealiseerd.

De familie Gerdes was ongeveer 10 jaar geleden al bezig met een bestemmingsplan voor een uitbreiding naar een Bed & Breakfast, maar door de drukte is het er nooit van gekomen. Tijdens de allereerste lockdown van de coronacrisis was Logement Schierzicht gesloten voor gasten en dit bood de familie Gerdes de ultieme kans om de plannen voor een uitbreiding weer op tafel te leggen. Na een eerdere prettige samenwerking met Bouwbedrijf Postma wisten ze precies wie de partij moest worden om dit project mee uit te voeren.

Neem contact op

Blog | Bouwbedrijf Postma
 
Button