Energiezuinige woning Marum | Bouwbedrijf Postma

Over de woning

Deze woning is volledig samengesteld naar wens van de klant. Als basis van deze woning hebben we het woningtype ''Abe Eigentijds'' aangehouden. De Abe Eigentijds is van zichzelf natuurlijk al erg fraai mede door de kozijnen in eigentijdse stijl en de fraaie combinatie van metselwerk en hout. Ook zorgt het dakoverstek voor een unieke eigentijdse uitstraling. Je krijgt dus een woning te zien met een specifieke en eigentijdse uitstraling. De woning staat in de nieuwste woonwijk van Marum, Alberdaheerd.

Open huis in marum

Wil je graag een kijkje nemen in één van onze moderne energiezuinige woningen? Dat kan! Op zaterdag 14 mei houden wij open huis in Marum. We verwelkomen je graag met een lekkere kop koffie of thee.

stel al je vragen

Onze mensen zijn aanwezig om je rond te leiden door de woning en al je vragen te beantwoorden. Wil je iets weten over de bouw, details of keuzes die zijn gemaakt in het proces? Stel je vragen gerust aan ons!

Zien we jou bij het open huis? Meld je aan via ons contactformulier, je komt hier terecht door op de onderstaande button te klikken.

Tot dan!


Neem contact op

Blog | Bouwbedrijf Postma
 
Button