Jurre modern

De schuurwoning is een uitblinker in onze collectie. Ben je op zoek naar een excentrieke woning die ook nog eens heel trendy is? Dan matcht deze woning wellicht met jouw woonwensen. Door de combinatie van materiaalkeuze en energiezuinig bouwen valt Jurre bij veel mensen in de smaak. En ook Jurre kun je helemaal naar eigen wens indelen en laten ‘smoelen’. Ter inspiratie geven we hier alvast twee populaire uitvoeringen van Jurre: de moderne en de eigentijdse. Heb je zelf andere ideeën? Onze architect is heel benieuwd!

Jurre eigentijds

De overtreffende trap van karakter: de volledig in hout opgetrokken Jurre. De in de gevelconstructie verborgen goten en de subtiele accenten met zink zorgen voor extra persoonlijkheid. Met Jurre kies je beslist voor een woning van deze tijd. Je bent bovendien meteen klaar voor de toekomst, want de basisvorm van deze schuurwoning bestaat al honderden jaren en gaat nog honderden jaren mee.

Jurre stijlwoning

Wanneer je denkt aan een huis van deze tijd, welke elementen komen dan in je op? Innovatief ontwerp, duurzaamheid en de mogelijkheid tot personalisatie. Bouwbedrijf Postma stelt graag aan je voor: het woningstijl model Jurre. Dit model is het antwoord op al die wensen en wellicht dé woning voor jou.

afstemmen op jouw smaak

Hoewel Jurre een sterke basisidentiteit heeft, kun je het ontwerp naar eigen wens aanpassen. Of je nu gaat voor een strak moderne uitvoering of een eigentijdse flair, Jurre is flexibel genoeg om zich aan te passen aan jouw wensen. En als je je eigen unieke ideeën wilt inbrengen? Onze architect staat te popelen om met jou samen te werken.

Dus als je op zoek bent naar een woning die jouw individualiteit weerspiegelt, duurzaam is en toch die tijdloze charme heeft, dan is Jurre jouw ideale keuze. Laat je inspireren en daag ons uit om jouw droomhuis te realiseren!

Neem contact op

 
Button