Wat hebben we gedaan?

Op de oude voormalige schoollocatie aan de Hantumerweg in Dokkum zijn voor de bewoners van Zorgorganisatie Talant 32 woonstudio's gerealiseerd.  Door een veranderende zorgvraag was het oude pand van de bewoners niet meer functioneel en daarom is er gekozen voor dit moderne energiezuinige zorgcomplex. 

Ook wij als Bouwbedrijf Postma mogen zeer tevreden zijn over het eindresultaat. Qua energiezuinigheid hebben we ook zeer goed gescoord, door middel van een uitgevoerde Blowerdoor test anders gezegd een luchtdichtheidstest is gebleken dat we 0,13 liter/s.m² hebben gehaald in plaats van de 0,6 liter/s.m². Dit betekent dat er zo min mogelijk energie verloren gaat, ook is de geluidsisolatie hierdoor erg goed.

Zorgcomplex dokkum

Bouwbedrijf Postma heeft in samenwerking met Zwanenburg Projecten en Adema Architecten een energiezuinig pand gebouwd voor Zorgorganisatie Talant.

Het voormalige pand van de J.J. Boumanschool stond al een enige tijd leeg en werd niet meer als school gebruikt. Op deze locatie zijn de nieuwe woonstudio's gerealiseerd.

Neem contact op

hallo | Bouwbedrijf Postma
 
Button