kavels in warffum

Wonen en leven in Het Hogeland? De gemeente met het mooiste uitzicht. Dit is je kans op één van de kavels in Warffum, De Laan Zuid.

de laan zuid

De nieuwbouwplan is landelijk gelegen tussen het dorp en het open landschap. Het is een is ruim opgezette wijk met veel groen en bomen, waarbij een aantal kavels gescheiden worden door water. Een deel van dit plan is gebouwd op een schiereiland. Er is volop ruimte voor diverse woningen, die per deelgebied op elkaar worden afgestemd.

De kavelgrootte varieert van 583m² tot 693m² en de kavelprijs van €63.489 tot €83.853. Je kunt je inschrijven via onderstaande knop. Inschrijven voor één van de kavels in Warffum, De Laan Zuid kan via onderstaande knop!

warffum

Warffum is één van de meest pittoreske dorpen in Het Hogeland Vlakbij de stad en gelegen aan zee. Warffum dat gelegen is in Het Hogeland goed bereikbaar naast de prachtige natuur, ook voorzien van alle voorzieningen. 

Bouwen in Jagerswei Broeksterwâld | Bouwbedrijf Postma

BOUWEN VOOR ÉN MET JOU

Heb jij een stuk bouwgrond en wil je hier een huis op laten bouwen? Wij helpen je graag! Zelf een huis bouwen moet namelijk een feest zijn. Daarom begeleiden we je persoonlijk tijdens het gehele bouwtraject en ontzorgen we je van A tot Z.  Ook zorgen we voor de begeleiding tijdens het welstandstraject en lichten we alle plannen toe bij de welstandscommissie. En natuurlijk hoef jij je geen zorgen te maken over de bouwvergunning en alle aansluitingen. Onze belofte: meteen na de oplevering van jouw woning begint het Grote Genieten. Ook bij het kiezen van bouwmaterialen en bijvoorbeeld het sanitair helpen we je graag. Keuzestress? Dat woord komt in ons woordenboek niet voor. Bij aanvang van de bouw krijg je meteen jouw eigen sleutel van de woning. Zo kun je mooi alle vorderingen volgen!  

 
Button