Bouwen conform de hoogste kwaliteitseisen

Dat we voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen is in de eerste plaats een kwestie van mentaliteit: we willen alleen topwerk afleveren. Daarnaast werken we conform de uitgangspunten van keurmerken. We hebben de keurmerken waarmee Bouwbedrijf Postma werkt hier op een rij gezet.


Bouwgarant:

‘De zekerheid van BouwGarant’

Bij de bouw of verbouwing van je woning komt er een hoop op je af. Kies voor de zekerheid van een ervaren vakman die zijn zaakjes op orde heeft. Iemand bij wie jouw woning in goede handen is.

Voor meer informatie over Bouwgarant, zie onderstaande link:

https://www.bouwgarant.nl/

Woningborg:

Het zit al in onze naam: we borgen de kwaliteit van uw woning op basis van onze garantievoorwaarden. Dat geeft meer zekerheid op een kwalitatief goede woning. En we verzekeren het risico van een aannemer die failliet gaat tijdens de bouw. We bouwen jouw woning af of je krijgt schadevergoeding.

Voor meer informatie over Woningborg, zie onderstaande link:

https://www.woningborg.nl/Bouwend Nederland:

Bouwend Nederland is dé ondernemersorganisatie voor de bouw en infra. Wij verenigen en verbinden 4300 kleine en grote bedrijven, behartigen de belangen van de sector op lokaal, regionaal, landelijk en Europees niveau, en maken ons hard voor vernieuwing in de bouw en infra.

Voor meer informatie over Bouwend Nederland, zie onderstaande link:

https://www.bouwendnederland.nl/

Komo:

‘Kwaliteit voor de bouw herken je aan het KOMO-keurmerk’

Producten en bouwprocessen met een KOMO-keurmerk zijn objectief getoetst en goedgekeurd door onafhankelijke deskundigen. Keer op keer opnieuw. Met KOMO weet je het zeker: dit is kwaliteit zoals beloofd.

Voor meer informatie over Komo, zie onderstaande link:

https://www.komo.nl/SBB (Beroepsonderwijs bedrijfsleven):

SBB werkt samen met diverse partners uit het onderwijs en het bedrijfsleven aan optimale aansluiting van het beroepsonderwijs op de arbeidsmarkt.

Voor meer informatie over SBB, zie onderstaande link:

https://www.s-bb.nl/

VHSB (Vereniging Houtskelet Bouwers):

Kiezen voor houtskeletbouw is kiezen voor een hoge kwaliteit van bouwen, wooncomfort en isolatiewaarden tegen lage energiekosten tot het niveau van passiefhuis.

De in 2013 als sectie binnen de NBvT opgenomen Vereniging van Houtskeletbouwers bevordert en garandeert samen met Stichting Keuringsbureau Hout (SKH) de kwaliteit van productie en eindproduct. 

Voor meer informatie over VHSB, zie onderstaande link:

https://nbvt.nl/professioneel/houtskeletbouwEFro (europees fonds voor regionale ontwikkeling)

Ook werken wij aan het implementeren van onze Visie, Missie en Strategie, inclusief meer jaren doelstellingen. Op die manier kunnen wij meer toekomstbestendig werken en inspelen op externe trends die wij op onze organisatie zien afkomen.

Momenteel zijn wij, mede dankzij het subsidietraject van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO), onze interne processen aan het verbeteren om tot een meer uniforme en gestandaardiseerde werkwijze te komen.

Voor meer informatie over EFRO, zie onderstaande link:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/europese-subsidies/europese-structuur--en-investeringsfondsen/europees-fonds-voor-regionale-ontwikkeling-efro

 
Button